13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Тя не ми даваше да виждам детето!


Аз съм мъж на 38 години. С жена ми се разделих, защото тя реши, че трябва да ходи по други мъже. Даже се омъжи отново и сега май пак е пред развод. С нея сме разделени от 4 години. 4 години аз ходя по съдилища, полиции, разправям се с адвокати и харча пари за глупости, вместо да ги дам на детето си.

Тя не ми дава да го виждам. Още като се разведохме, въпреки че водихме отделно дело, тя постоянно ми правеше проблеми. И досега е така. Консултирах се с Магда по един имотен въпрос, като между другото й споменах за проблема с детето.

Не че оттогава нещо се е променило. Магда беше много точна за имотните проблеми, каза ми и някои неща за бившата. Знам, че нещата не могат да се променят ей така като с вълшебна пръчица. Но сега поне съм наясно, че не бива да водя дела. Това няма да промени нищо, тя ще си остане все така проклета, а аз няма да троша пари за глупости. Детето ще стане голямо и само ще реши дали да идва или да не идва.

За имотите Магда беше много права. Направих точно както ми каза и всичко се подреди, нищо че пак дела водихме. Аз го спечелих делото, а всички ми викаха, че няма как да бъде спечелено това дело. Много съм доволен и скоро пак ще й пиша, че мисля да ходя в чужбина малко да поработя.

Аз се казвам Кирил Сивков и съм от Мездра. Иначе живея в София заради работата и заради детето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.