10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бях изоставен, но Магда ми даде надежда


Предишното ми гадже се оказа голяма злобарка. Не стига че ме изостави, но както Магда каза, ми е направила и магия.

Сега се чудя как съм могъл да бъда толкова дълго с нея, да й обръщам внимание и да я обичам. Абсолютна лошотия, това е тя. Като е решила да бъде гадна, да бъде, защо ме занимава и мен и какво й бях виновен, като постъпих съвсем цивилизовано?

Много въпроси имах, но всичките си ги зададох на гадателката Магда. Получих отговор, доволен съм и мога да продължа с високо вдигната глава напред, защото на никому нищо лошо не съм направил.

Аз се казвам Красимир и съм от Шумен. На 29 години съм, имам работа, справям се сам с живота и не се оплаквам. Не че не ми върви с жените, но като попадна на едно такова чудо като онова, с което се разделих, и се чудя какво да правя и защо хората са станали такива. Винаги съм подозирал, че колкото си по-добър, толкова повече ти се казват на главата, но това е друга тема.

От Магда съм много доволен. Поръчах си пентакъл по нейна преценка, за да ми дава сила и късмет в живота. Аз работя като заварчик, работата ми е опасна, та и в работата ще ме закриля пентакъла. Сега животът ми не знам дали е друг, но по-спокойно дишам, по-свободно ми е и изведнъж всичко ми се отвори като че ли. Не си търся нова приятелка, защото знам, че ако има любов, тя ще ме намери. Срещам се от време на време с разни момичета, но това е всичко. Ако нещо има да става, то ще стане, още повече, че Магда ме успокои, че няма да остана без другар в живота, ще имам семейство и всичко ще е както трябва. Само спокойствие да има. Спокойствие и търпение, така каза Магда.

Пожелавам ви да сте здрави и много късмет на всички: Красимр

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.