07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Аз много тъгувах за моето куче!


На някой може да се стори глупаво, но аз и моята Бети бяхме неразделни повече от 20 години

Аз съм на 66 години, казвам се Блага и съм от София. Съпругът ми Кольо почина преди 10 години и оттогава си бяхме двете с Бети. Бети беше болонка, той ми я беше купил за един рожден ден. Реших да се консултирам с Магда по един малко странен въпрос.

Когато мъжът ми почина някак не успях да почуствам някаква тъга така, голяма. Сигурно защото кучето беше все около мен. А и той беше много болен, все си казвах, че се е отървал.

Но минаха години, Бети се разболя и се наложи да я приспим. И тогава не изпитвах кой знае каква тъга, поне първите няколко дена. Пак си казах, че съм постъпила добре, въпреки че за мен това беше едно много трудно решение. Обаче след седмица стана нетърпимо. Изведнъж всичката тази тъга, която съм събирала с години взе че изби. Аз изобщо не бях същата.

Затова писах на Магда. Исках да знам дали тя разговаря с мъртвите. Исках да знам дали моят покоен съпруг ми се сърди за това, че не тъгувах за него толкова време. А чувството за вина направо щеше да ме съсипе.

Аз по професия съм учителка и при мен винаги идват деца, та добре че са те да ме разсейват. Иначе ние имаме един син, но той живее и работи в Австрия.

Не знам дали разбирате това, което се опитвам да обясня, но за мен е проблем. Магда ми писа, отговори на някои от въпросите ми и вече съм по-спокойна, но няма как да ви кажа как се чувствах аз и дано никой друг не се чувства като мен. Тъгувайте, когато трябва да тъгувате, а не потискайте чувствата, че иначе е страшно.

Блага Търбовска от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.