13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Той обичаше друга, но беше и с мен!

Имам любов, благодарение на пентакъла на Магда вече имам и нова работа

Имам любов, благодарение на пентакъла на Магда вече имам и нова работа


Искам да го изчистя от това вредно влияние

Казвам се Рени Фотева и съм от Видин. На 29 години съм, имам си приятел от 8 месеца. Той е по-малък от нея и ми каза, че обича една, дето е на 23 години и живее в същия град, но не били заедно.

Аз това се опитвам да го проумея от 8 месеца. Как така ще я обича, а няма да е с нея? Дали се виждат, докато аз съм на работа? Защо той никога не я кани, когато излизаме? Нали уж само той я обичал?

Това не можех да го разбера, затова потърсих в интернет врачка и така попаднах на Магда. Магда ми каза, че той не е за мен и само неприятности ще имам с него, затова трябвало да го оставя. Не може да си представите как като го зарязах и той на бегом се върна при нея и почна да говори глупости по мой адрес, ама ние вече бяхме приключили, така че никой не му се хвана на приказките. Не знам, но като че ли ми поолекна като се разделихме. По-спокойно ми е на душата. Знам, че никой повече няма да се подиграва с мен и да ми говори глупости от рода на: Аз съм с теб, но обичам нея. Това още не мога да го проумея – що за мозък трябва да имаш?

Добре че има такива хора като Магда, да ми даде акъл в точния момент, че кой знае какъв срам щях да бера. Сега съм в очакване на новата любов и имам големи надежди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.