13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Хубав край на една лоша история


Моята история може да ви се стори банална, но виждам, че тук някои хора са се престрашили да си разкажат историята, затова и аз сега ще кажа накратко за какво става дума.

Аз съм мъж на 41 години, нямам семейство. Живея на село. Като го кажа това на някое момиче преди, и тя веднага се дръпва. Запознавам се с момичетата в интернет, защото на село нямам много, които да са моята възраст, а и бях излъган наскоро от едно момиче и не ми се занимаваше.

С Теодора се запознахме в един сайт за запознанства. Лошото в случая е, че тя е от много далечен на мойто село град. Пишехме си, говорехме си по скайпа, опознавахме се и решихме, че си допадаме. Да обаче тази Теодора се оказа измамница. Аз отидох, а такава няма на адреса. Направо щях да полудея. Тгава писах на Магда и тя ми каза да се върна пак на същия адрес и да попитам за нея.

Ами това ми се стори много нелепо, защото аз вече веднъж нали бях, но реших да я послушам Магда и отидох. А там ми отваря едно момиче. От дума на дума се разговорихме, тя ми каза че познавала някаква Теодора, аз й дадох телефона да ми се обади и така почна всичко. Тя се казва Мария и сега ще се местя при нея в Русе. Искаме да сме заедно, а не само да си пишем писма. Много благодаря на Магда, задето ми даде този съвет и направи така, че да срещана Мимито.

Дано всички бъдете живи и здрави!

Юри Апостолов от село Градина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.