07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да събера разбитото си семейство


Мъжът ми тръгна по чужди жени и всичко в нашия дом се обърна с краката нагоре

Аз съм на 45 години, подобно унижение не мога да понасям, обаче се оказа, че съм го понасяла цял живот. Разделихме се е него, но мъката ми беше за момчето ми, нашия син, защото той остана при баща си. Не мога да живея без него ви казвам. Обичам да е около мен, да се грижа за него, да му правя ядене. Той е на 16 години и е много добро момче. Казва се Румен. Мъжът ми се казва Димитър, а аз съм Анна и съм работник кухня по професия.

Имали сме много трудни моменти в нашето семейство, но сговорно сме преодолявали всичко. Това обаче не успяхме да преодолеем. Не знам защо се получи така. От осем месеца живеем отделно.

На Магда писах заради момчето ни. Сега то е при мен. Тя много ми помогна в тази ситуация, даде ми сила и увереност и съвет как да говоря с него, какво да му кажа, за да се върне пак при мен. Не него съм му поръчала и един пентакъл, да го пази и да му помага. Нямаше да мога да се справя без гадателката. Има неща, които уж знам, а пък не могат да ми излязат от главата и тя като ми ги напише и аз се сещам и ги правя. Затова са казали хората, че трябва да има човек до теб в такива моменти. Но моите приятелки си имат и те проблеми, няма как с мен да се занимават. Важното е, че сега си живеем с моето момче добре, той пак ходи при баща си, но си е при мен и от това по-хубаво няма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.