10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Вече не се страхувам от решенията, които взимам!


Магда успя да ми върне увереността, която загубих покрай многото житейски изпитания

Аз съм все още млад, но през живота си изпитах всичко онова, което повечето хора не могат да преживеят и за два живота. На 32 години съм, но вече съм разведен, а детенцето ми замина да живее в чужбина с майка си, която се ожени повторно. Нямам навика да се оплаквам, но толкова пукници, колкото на мен ми минаха през главата с тази жена – няма.

Уж много се обичахме, но тя започна да ми изневерява още на първата година от сватбата. Казваха ми, но аз не вярвах, докато не я видях. Обеща да не прави повече така, но аз й нямах вяра. Имам добър характер, търпелив съм, но всичко си има граници. Знам, че се взехме млади, ама тя така и не подхвана работа, дори и след като детето порасна. Всичко беше на моя гръб.
Накрая си стегна куфара, взе детето и замина с някакъв…

Аз много искам да си върна детето или поне да има някакъв начин да го виждам. Затова писах на Магда, да мога по някакъв начин нещо да направя, че така се бях депресирал – само стоях и чаках нещо да се случи. Магда ми каза какво ме очаква в близко бъдеще и това ми даде някаква надежда и стимул за действие.

Има нужда от такива жени като Магда, защото те ти дават подкрепа в трудни моменти и правят възможно онова, което зависи само от теб. То аз ако не си взема живота в ръце, няма кой…

Филип Хубенов от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.