Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Вече знам, че щастието има цена! : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Вече знам, че щастието има цена!


И тази цена не се измерва в пари, а щастието, което ти самия ще дариш

Аз дълго време бях много затворен в себе си. Не общувах с никой, само ходех на работа и се прибирах у дома. На 26 години съм, но все още живея с родителите си, защото не бях намерил подходящо момиче. Това се промени след като писах на Магда. Поисках от нея да ми изпрати един пентакъл за мен, за да може да имам малко повече увереност и да може да ми каже какво точно ме очаква оттук нататък. Хубаво е човек да знае какво му предстои, защото така може да си направи сметката за някои неща.

Магда много ми позна и аз останах много доволен. Имам желание за семейство и знам, че скоро ще се изпълни това желание. Трябва да има някаква надежда човек, за да може да продължи напред. Аз успях да преодолея моята срамежливост и сега вече имам цел пред себе си. Магда си знае работата.

Интересното е, че откакто си взех пентакъла, ми потръгна не само в любовта, ами и в работата. Говореше се, че ще има съкращения, мен ме подминаха. Сега съм много по-спокоен за бъдещето си. Знам, че трябва да се мобилизирам и да действам, защото макар и с пенкъла на Магда в джоба, знам, че даром нищо няма да получа. Трябваше много време да мине в лутане и мотане, за да разбера, че всичко си има цена и това са усилията, който ние самите влагаме. Това последното ми го каза Магда.

Митко Григоров от Добрич

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.