13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Той ми изневери, докато аз работех в чужбина


През 2010 година заминах за една ферма в Англия да спечеля някой лев, защото с моя приятел, с когото живеем на семейни начала имахме кредит, който трудно изплащахме в България.

Идеята беше аз да дойда тук, да видя как стоят нещата и след това той също да се присъедини. Неговото идване все се отлагаше – познайте защо! Не бил готов още! Все едно аз бях готова, когато дойдох тук. В България работех като мениджър на едно предприятие за производство на почистващи препарати, чак ме е срам да си призная. А тук… И това го направих заради нас, заради бъдещето ни, а се оказа, че ние заедно бъдеще нямаме.

Докато аз съм брала ягоди, той ми е изневерявал. Това го разбрах от една моя приятелка в България. Подлецът дори нямаше доблест да си признае. Направо ми причерня. Банално не банално, скъсах с него по скайп. Той само това и чакаше…

Магда беше сламката, за която се хванах в онзи труден момент. Писах й, защото и друг път й бях писала. Исках да знам какво следва оттук нататък. Накъде да поема? Какво да правя? Точно в такива моменти тази жена ми е била най-ценна. Не знам как го прави, но успява някак да ми вдъхне вяра и кураж.

Сега продължавам да работя тук. Аз поех изплащането на кредита. Той се ската. Не ми тежи. Сега поне ми е по-спокойно на душата. Сама се боря, но поне знам за какво се боря.

Соня Димитрова от Сливен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.