02.02.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да се справя с депресията

Много ми е мъчно за моя брат

Много ми е мъчно за моя брат


Всъщност, не мога да кажа, че беше точно депресия. Аз просто се бях изолирала у дома и не излизах с никой, не се срещах с приятелите си, нищо не правех. Понеже работя във здравно заведение, знам какво е депресия.

Аз съм на 37 години, нямам мъж. Имах приятел, с когото се разделихме преди около 16 месеца. С него бяхме заедно дълго време, но той си намери друга. Те са били заедно много преди аз да разбера. Това ме събори психически, физически – всякак. Престанах да вярвам, да се надявам…

На Магда писах с молба да ми каже какво ме очаква в бъдеще, защото исках да знам дали мога да се надявам на нещо в този живот. Тя ми отговори с едно доста интересно писмо. Не зная как точно се случи така, че я открих в нета, но е факт че това беше едно от най-правилните неща, които съм правила през времето, в което се бях забила в самосъжалението.

Сега се чувствам много по-добре. По-уверена съм в себе си, имам цел, знам какво трябва да направя. Изправих се и продължавам да вървя, благодарение на мъдростта на тази жена. Нека бъде жива и здрава, нека всеки който се е допитал до нея да преживее само хубави неща. Желая на всички много хубави моменти и щастие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.