13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Казах на моето момиче, че го обичам


Казвам се Георги Йорданов и съм от София. На 25 години съм и от няколко месеца съм силно влюбен в едно момиче, което работи в същата сграда, където работя и аз, но не сме колеги.

Много се чудех дали да я поканя да излезем първия път. Така си минаваше времето в колебания, но един ден все пак се престраших. Много хубаво си прекарахме. Така малко по малко се сближихме. Тя е много хубава и умна, добро и скромно момиче е. Аз направо не съм си и представял, че мога да попадна на такова момиче в днешно време. Много исках нещата при нас да станат по-сериозно, но не знаех нито как да й го кажа, нито тя ли е точното момиче за мен. Затова реших да се допитам до някоя гадателка.

В интернет първото, което ми излезе името на Магда. Видях на колко много хора е помогнала, не беше кой знае какво да напиша в едно писмо какъв ми е проблема, не че при мен това е проблем, но ми трябваше някаква насока.

Много съм доволен от онова, което Магда ми отговори тя, защото това бяха всъщност моите мисли и опасения. Получих отговорите, които исках да чуя и нищо друго не ми оставаше освен да й кажа.

Признах си чувствата и сега сме заедно, благодарение на гадателката Магда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.