04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да оправя взаимоотношенията с приятеля си


С моя приятел сме заедно от две години. За това време не сме се карали нито веднъж. Обаче една негова приятелка я приеха в София и тя се премести тук.

Той ми е казвал за нея, че тя му е най-добрата приятелка още откакто са били деца, но аз не му вярвах. А и тя прекалено много се бъркаше в нещата между нас, все му даваше съвети, все си говореха разни неща. Имало е и случаи, в които са излизали без мен.

Мен това много ме дразнеше. Не съм ревнива, но като стане въпрос за това и се ядосвам. Преди около два месеца се скарахме жестоко. Разделихме се. На мен ми беше много скапано без него. Даже не си говорихме.

Тогава писах на Магда, защото аз за първи път попадах в такова положение, а досега не ми се е налагало да ходя по гледачки и не знаех кое как е, затова предпочетох да стане по компютъра.

Магда ми писа някои неща за бъдещето, но преди всичко ми даде и някои съвети за това как да си оправя нещата с моя приятел. Аз в началото не мислех, че ще стане, но се получи. Само е трябвало да съм малко по-деликатна и да решим да говорим за това. Сега всичко е наред. Проблемите са били в главата ми, но е трябвало някой да ми го каже, че да се поправя.

Благодаря на Магда за това, че ми върна приятеля и ме накара да се замисля за някои мои грешки.

Христина Толева на 23 години от Горна Оряховица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.