19.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имам всички основания да се наричам щастливка

Приятелят ми си хвана друга

Приятелят ми си хвана друга


Много благодаря за това, че ми предоставихте възможност да кажа няколко думи за гадателката Магда и моя проблем

Аз съм жена на 54 години, работя като чистачка в една детска градина и много се радвам, че съм сред децата – най-милото нещо на този свят. Моят мъж почина преди три години, а синът ми замина в Америка да си търси късмета. Аз останах сама както кукувица. Гледах да работя и да не мисля за нищо, но често ми ставаше мъчно и плачех. Исках да си имам другар в живота, исках да съм близо до моето момче, което сега чака наследник, а аз ще ставам баба. Ето това е добрата новина, която Магда ми каза преди всички други да са наясно, пък дори и той.

С Магда се знаем отдавна. Писах й още когато мъжът ми почина и оттогава поне веднъж годишно я питам разни неща. Голяма жена е Магда, който не го знае да го прочете два пъти и да го запомни. Добре, че е тя да ми дава надежда, че някой път ми иде да се дигна нанякъде и да не се върна вече. Искам всичко да се нареди и най-накрая да съм спокойна, да имам време за децата и да мога да им помагам. Понеже знам какво е да си сам, на никой не го пожелавам. Аз след Коледа заминавам за Америка при сина и това ме прави много щастлива. Дано и вие хора сте щастливи и обичани.

Бинка Стоименова от Благоевград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.