07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда измъкна майка ми от депресията


Аз съм единствено дете и с мама останахме сами след като тя се разведе с татко

Живяхме сравнително спокойно първите месеци, защото нямаше нито викове, нито скандали. Някак се справяхме, още повече че аз си намерих работа и започнах да се трудя, докато учех. Честно казано, на мен ми беше много по-спокойно отколкото на нея и аз го приех много добре това, дето се разведоха.

Обаче мама направо се срина. Лежи, плаче, имаше един период, в който дори не се къпеше. Много зле беше. Чудех се какво да я правя, защото тя за лекар не искаше и да чуе.

Тогава реших да намеря отнякъде някаква врачка, която да й даде някаква надежда за бъдещето. Но лошото беше, че тя не искаше да излиза никъде. Тогава се разрових и открих гадателката Магда. Писах й на майтап, честно казано. Помолих я да изпрати писмото на пощата на мама, за да може тя сама да си го прочете.

Няма да повярвате как тази жена, която почти се беше предала, изведнъж се изправи и каза, че животът продължава. Какво й е писала Магда и до ден днешен не знам, но е факт, че мама се оправи. Стана пак предишната лъчезарна и усмихната жена, която беше.

Много съм щастлива от този развой на събитията, защото нейното мрачно настроение продължи повече от година, а след писмото на Магда само за няколко седмици вече беше съвсем различна. Благодаря на Магда и на хората около нея за помощта и разбирането.

Радосвета Танева от Бургас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.