Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Здравето е най-важно от всичко друго : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Здравето е най-важно от всичко друго


Аз съм вече на възраст, на която нищо друго няма значение

През годините се трудих упорито, направихме фирма с мъжа ми, може да се каже, че успяхме. Децата станаха големи и отговорни и си хванаха пътя в живота. Вече имам и едно внуче. До скоро си мислех, че всичко е наред, но се оказа, че съм имала заболяване, което заплашваше да ми създаде много проблеми, ако не му обърна внимание.

Никога не съм обичала болниците. То кой ли ги обича… Но трябваше да вляза в болница. На Магда писах именно заради тази моя фобия, а и исках да разбера какво ще се случи с мен занапред. В такива моменти човек се пробва да си направи някаква ревизия на живота… А и е по-склонен да се довери на хората, които имат някакви някаква връзка с езотериката.

Магда се оказа не просто патрон, който съм изстреляла нахалост, а истинска бронежилетка. Стигнах до извода, че явно не е достатъчно да имаш някакви свръхестествени сили, трябва и живота да познаваш. А Магда не само ми каза някои важни подробности за моя живот, но ми даде и съвети, които се оказаха жизненоважни. Тя ме насочи към болницата, тя ми направи пентаграм, който да ме държи на повърхността, така да се каже, от моята фобия от болници.

Сега вече знам, че за да мога да се насладя пълноценно на прекрасния живот трябва да обръщам внимани на здравето си и да не изпадам в паника от дребните неща, които трябва да се унищожат в зародиш, за да не се превърнат в нещо голямо и лошо.

Анастасия Урумова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.