Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Болестите ми изчезнаха като с магическа пръчица : Магда: ясновидство, хороскопи
02.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Болестите ми изчезнаха като с магическа пръчица


Имах едно общо здравословно напрежение, което ме измъчваше през целия ден


И това се случваше само в определени дни, не винаги. Като че ли имаше някаква закономерност – каква точно, и аз не знам. През повечето време се чувствах отпаднала, нямах сили дори да мигна. Просто лежах в леглото и не правех абсолютно нищо. Главата ми беше като изтръпнала. Имах чувството, че кръвта ми не тече.

Една моя приятелка ми каза за гадателката Магда. Аз се свързах с нея и тя ми каза какво точно да направя, за да се оправя. Направих го и трябва да ви кажа, че само след около 2 месеца нямаше и следа от тези състояния. Организмът ми се подмлади, дишам по-леко, много по-спокойна съм. Толкова добре не съм се чувствала от много, много време.

Не си мислете, че това се е случило благодарение на някакви магически пръчици и други подобни, не. Магда ми написа един режим на хранене и чай, от който станах като чисто нова. Изобщо не мога да се сравнявам с онова, което бях и което съм сега. Съвсем различен човек съм и съм много доволна от това.

Благодаря на Магда и на хората около нея за помощта и разбирането.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.