13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Толкова съм щастлива вече!

Толкова съм щастлива вече!

Толкова съм щастлива вече!


Аз минах през истински предизвикателства, свързани най-вече със здравето ми

Толкова съм щастлива вече!
Толкова съм щастлива вече!

На 44 години съм и по-голяма част от живота си съм прекарала в болници. Сега от всичките страдания ми остана само едно наднормено тегло и едно кръвно.

Моето име е Сашка Христева и съм от Благоевград. На Магда писах във връзка с един мой приятел, с който сега имаме по-специални взаимоотношения и благодарение на гадателката и нейния пентакъл, който тя направи специално за мен аз мога да кажа, че все по-реално става ние да се съберем. На мен вече ми е време, а той има един провален брак зад гърба си.

С него имаме да наваксваме толкова много. Познаваме се кажи-речи от деца, но никога не съм си и помисляла, че някой ден мога да изпитвам такива чувства към него. Едва когато жена му се премести при друг мъж, намерих сили да му призная любовта си. Христо е улегнал мъж и не търпи лиготии. Затова, за да не объркам нещо, аз реших да се допитам до Магда, на която съм писала няколко пъти и винаги съм оставала много доволна от нейните писма. Те ми помогнаха да се справя с трудностите и да повярвам, че имам право и на малко по-различен живот, само трябва да положа малко усилия, за да направя промяната възможна.

Магда е много разбрана, пише писмата така че да мога да ги разбера, а не да чета едно и също нещо по хиляда пъти. И най-вече – много познава. Освен това като каже, че нещо ще се случи, тя дава и съвети за това как точно да направиш така, че да не останеш изненадан или нещо да се развали. Да е жива и здрава леля Магда, Господ здраве да й дава! Заради нея и заради Христо аз сега съм най-щастливата жена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.