Страхувах се да забременея

Аз писах на гадателката Магда, защото имах един малко необичаен проблем. Още в началото искам да кажа колко добра жена е гадателката и как винаги ще намери начин да ти даде онова, от което имаш нужда. Не че по някакъв начин променя бъдещето, но тя беше човека, който ме накара да погледна с други очи, както на проблема, който имах, така и на начина, по който може да бъде решен.

Страхувах се да забременея

Аз съм на 36 години. Имам причина да остана анонимна, тъй като не искам близките ми да разберат за това, че съм се занимавала с такива неща. Те са много против всякакви врачки, лечителки и т.н. Няма как да им обясня колко много ми помогна Магда и как всъщност тя е една от главните причини да сме щастливи всички сега.

Накратко моята история е следната. Аз имах едно несполучливо раждане. Първото ми дете почина малко след като се роди и това ме стресира много. Дълго време не исках да забременея, защото се страхувах, че пак може да стане така – детето ми да умре. Бях се капсулирала, не исках да слушам никой и нищо. Ходех единствено на работа и на йога. Не се виждах с приятели, избягвах да присъствам на семейните сбирки.

Времето си минаваше и аз с всеки изминал ден осъзнавах, че ако не превъзмогна този страх, ще стане прекалено късно.

Реших да пиша на Магда на шега. Казах си – какво толкова, нито ще ме види, нито ще ме запомни. Едно писмо и до там! Оказа се, че не е точно така. Писах на Магда два пъти. Единият път исках да разбера от какво се страхувам в действителност и как ще се развият нещата при една евентуална бременност. След това си поръчах пентаграм. Година след това се роди моят син, който сега е най-голямата ми радост.

Надявам се всеки, който търси отговор и утеха, да го намери при Магда така, както аз намерих своята утеха и отговори на въпросите си.

1 коментар to “Страхувах се да забременея”

  1. Надежда светлева иванова

    февр. 09. 2013

    Искам да имам дете но не става незнам къкъв ми е проглема ас си имам едно дете но искам оште една момиченце

Добавете коментар