28.11.2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Без него животът ми щеше да е безсмислен

Без него животът ми щеше да е безсмислен

Без него животът ми щеше да е безсмислен


Обичам го толкова много, че често забравям за себе си и действам против всякакви човешки закони

Без него животът ми щеше да е безсмислен
Без него животът ми щеше да е безсмислен

С моят годеник сме заедно от три години, а се познаваме от близо 7. Аз съм на 34, а той е на 31. Имали сме хубави моменти, имали сме и лоши моменти. Откакто си признахме любовта живеем заедно, само с едно прекъсване. Той беше на работа в чужбина за около година и тогава аз живеех при нашите.

Не сме се карали много, само около 3-4 пъти, но е било все за сериозни неща. Така се случи, че последният път като се скарахме и аз си събрах багажа и отидох при нашите за седмица. Точно седем дни продължи целия ад. Седем дни без да знам дали ще го видя пак, дали ще сме заедно… Тогава много се зарибих по разни врачки и гадателки. Всичките ми казаха, че каквото било – било. Да го забравя и това е. А една беше толкова нагла да ми каже, че си имал друга, все едно аз съм кьорава и не виждах как страда той във фейсбук.

Глухонямата гадателка Магда излезе човек и ми каза, че грешката за това да сме разделени е моя. Аз трябвало вместо да чакам, да се извиня и да направя така, че той да забрави какви съм ги свършила и двамата да забравим и да започнем отначало. Това ни било единствения и последен шанс. Не се ли разберем, наистина ще се разделим. Аз направо не мога да си представя живота без него. Мислих, правих, струвах, тръшках се, но в крайна сметка седнах и му написах едно писмо, всичко което ми тежи на душата му излях и той ми отговори. Уговорихме се да се видим, за да си кажем нещата очи в очи и оттогава сме заедно.

Аз с моя инат доникъде нямаше да стигна. Само щях да влоша положението.

Стоянка Урумова от Рудозем, сега с моя приятел живеем в София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.