07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Пентакълът на Магда много ми помогна

Ожених се по сметка

Ожених се по сметка


Аз от доста години се интересувам от паранормалното и много съм чела по този въпрос. С гадателката Магда си пишем от време на време, много съм доволна от нейните консултации. Сега ще ви разкажа защо си взех пентакъл, направен от нея, и и как ми помогна той.

Пентакълът на Магда много ми помогна
Пентакълът на Магда много ми помогна

Моят брат почина преди два месеца. Излишно е да ви описвам как се чувствах първите няколко седмици. Ние с него бяхме много близки. Когато си отиде, аз сънувах странен сън. Той дойде в съня ми с един възрастен човек, който не познавах, и ми каза да не тъгувам дълго, защото сега се чувствал много добре. Райко почина от тежка болест и това много ме успокои. Исках поне там, където е, да не страда.

Започнах да го сънувам почти всяка вечер. Минаха 9 дни, минаха 40 дни. Аз си казах, че след 40-то нещата ще трябва да се успокоят, защото облекчението в началото стана умора, взех да се стряскам, защото и когато не спях имах чувството, че е около мен. Ей така преминаваше една сянка отнякъде, една мъгла се разпръскваше и ми ставаше студено.

Нямаше никакви странности, нито са се местили мебели, нито е бутал нещо. Но това присъствие се усещаше. И аз се притесних. Писах на Магда с въпрос какво да правя и дали е възможно по някакъв начин да се фиксира тази ситуация.

Тя направи ритуал, прати ми и един друг ритуал, който аз да направя у дома и след това си поръчах пентакъла. Не знам кое от всичко това е проработило, но откакто пентакъла е у дома, аз се чувствам много по-спокойна и все по-рядко усещам онова присъствие. Според Магда до шестия месец всичко ще се изчисти и аз много се надявам да е така. Иначе почти всяка седмица ходя на гробищата и правя каквото е необходимо. Но пентакъла навсякъде е с мен и това много ме успокоява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.