Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Трудно сложих край на една истинска любов : Магда: ясновидство, хороскопи
29.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Трудно сложих край на една истинска любов

Трудно сложих край на една истинска любов

Трудно сложих край на една истинска любов


Той е с 8 години по-малък от мен. Аз съм разведена и с дете. Той също има син от предишен брак. Обичахме се истински в продължение на почти две години. Имаше причина, поради която не можехме да продължим, нямаше как да се съберем и да бъдем заедно. Трябваше да сложа край на нещо, което едва ли ще ми се случи пак, но въпреки това намерих сили и приключих.

Трудно сложих край на една истинска любов
Трудно сложих край на една истинска любов

Когато взех решението за това, писах на Магда. В крайна сметка тя беше човека, който преди време ми предрече тази любов. Аз знаех какво ще се случи още в момента, в който срещнах Светослав. И не направих нищо, продължих, въпреки че знаех каква грешка допускам.

Сега плащам цената на същата тази грешка. Всеки ден се събуждам и си мисля за него. Заспивам пак с мисълта за него, сънувам го. Сега той е далеч. Чувам, че други жени се навъртат около него, но въпреки това продължава да има чувства, да ме обича… Знам, че е така. Усещам го със сърцето си, чувствам го с всяка фибра на тялото си.

Знам, че всичко, което Магда ми каза е истина. Убедих се сама в това. Та нали тя предрече тази невъзможна, но красива любов. Сега няма да пренебрегна нито един от съветите, които тя ми даде, поради причина на това, че ако я бях послушала преди около 2 години, нямаше да страдам толкова много. Факт е, че аз никога няма да забравя Станислав. Той завинаги ще остане в сърцето ми като нещо, което съм обичала безкрайно много, но и също толкова много нараних.

Магда може и да е глуха, но вижда неща, които не всеки може да види, затова ако някой прочете тези редове и вече е получил отговор от нея, то нека внимателно да прочете онова, което пише и да се вслуша в думите, които Магда му казва. Те не са случайни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.