19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бях загубила всякаква надежда


Животът ми беше като сива река – нищо не се случваше, никой не се появяваше, дните си приличаха по това, че всичките бяха еднакво безинтересни. Имаше моменти, в които не знаех нито кой ден сме, нито кой месец… Всичко беше такова, каквото е било и преди месец.

Бях загубила всякаква надежда
Бях загубила всякаква надежда

Мислех си, че това никога няма да се промени. Бях загубила всякаква надежда, че мога да изляза от това блато. Не че не съм пробвала, напротив. Но каквото и да правех, винаги нещата си оставаха едни и същи. Нищо не се променяше. Нямах нито свястна работа, нито другар до себе си. И така реших да се допитам до гадателката Магда, за да разбера на какво се дължи този карък.

Трябваше да направя нещо по-нестандартно, а това беше едно от нещата, които ми се струваха достатъчно откачени, при положение, че аз изобщо не вярвам на такива неща. Но Магда излезе нещо съвсем различно от това, което очаквах. Тази умна жена ме накара да повярвам първо в себе си и след това в силата да променям нещата. Каза ми такива неща за бъдещето, че дори и само това да беше написала, пак щеше да ми е достатъчно.

Сега малко по малко задвижих машината на моето щастие. Вярвам, че всеки от нас може да намери малко сили, за да продължи напред, но за това е необходима ръка, която да те поведе напред. Искам да ви кажа, че Магда е забележителна жена и тя е главната причина да повярвам във възможностите си, да поискам и да направя така, че нещата да се случват по начин удобен за мен.

Моето име е Валерия Хубенова и съм от Бургас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.