16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Той не разговаряше с мен повече от година


Не мога да повярвам, че след всичко, през което минахме, ние пак сме заедно

 

Той не разговаряше с мен повече от година
Той не разговаряше с мен повече от година

Аз съм на 33 години, а той е на 28, но това не е проблем, а неговата майка! Тя през цялото време му пълнеше главата с глупости по мой адрес. Аз съм разведена, а той е свободен, имам и дете. Това не ми пречи, аз по никакъв начин нито съм им натрапвала детето, нито нищо. Нямам против дори да родя още едно наше дете. Ние много често сме го обсъждали това, даже и имена сме избрали. Но той слуша МАМА.

А мама му казва, че свободни и НЕУПОТРЕБЯВАНИ жени имало много. Как да й обясниш на такава, че ние се обичаме?

В крайна сметка се разделихме. МАМА ни раздели! Една година не си говорихме. Първите няколко месеца бяха ужасни и аз писах на гадателката Магда, за да разбера как ще се развият нещата при нас. Тя ми каза, че е само временно. Истина е че през тази една година нито той, нито аз си имахме други.

Магда освен, че ми каза какво ще се случи, ми обясни и какво да направя, за да го привлека пак към себе си. Сега сме заедно, далеч от майка му и всички проблеми, които имахме преди. И сме щастливи. Направо не съм и предполагала, че нещата ще се подредят точно по този начин.

Радостина Недялкова от Карнобат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.