07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Смятам да успея с пентакъла на Магда


Много лош късмет ми се насъбра през последните няколко години

Смятам да успея с пентакъла на Магда
Смятам да успея с пентакъла на Магда

Затова реших да си поръчам пентакъла на Магда. Аз съм й писал преди години и съм много доволен от онова, което ми каза и за което ме предупреди, но сега, в края на тази лоша серия, смятам че имам нужда от една допълнителна защита. Пиша до хората от екипа на гадателката за втори път, първото ми писмо го отказах в последния момент, защото не исках да разказвам историята си, не исках да си спомням за нея изобщо, по никакъв повод. Тя вече е затворена страница за мен.

Казвам се Крум Казаков и съм от София. Имам работа, нямам жена, нито семейство. Смятам, че съм млад още и това може да почака. Решил съм да се задомя като се позамогна малко и събера пари, защото едно семейство има нужда от доста средства. Аз няколко пъти оставах без работа, сменях градове, квартири. Само държавата не съм сменил още, но и това може да стане. Колко му е.

Сега си поръчаш пентакъл от Магда с идеята да ми бъде от помощ по-нататък. Аз знам, че този талисман няма да ми оправи живота ако стоя и мързелувам и нищо не правя, но искам да ви кажа, че е друго да си имаш една подкрепа. Като го погледна да си казвам, че трябва да действам, а не да се отпускам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.