Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Скандалите с дъщеря ми са минало : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Скандалите с дъщеря ми са минало


Намерихме общия път и сега вървим по него без притеснения

Този период беше най-трудния от живота ми, но сладава Богу, всичко мина. Имам дъщеря на 24 години, която преди време замина да учи в София и там се хвана с едно момче, което хич не ми беше по сърце, защото не се отнасяше добре с нея, а тя беше като сляпа и глуха за всичко. Аз знаех за проблемите й от нейната приятелка, която ми казваше всичко. Тя ми каза и за Магда, защото след последното й идване, като ми каза както този човек се отнася с дъщеря ми пред чужди хора, направо полудях. А лошото беше, че най-често ние се карахме заради него.

Скандалите с дъщеря ми са минало
Скандалите с дъщеря ми са минало

Писах на Магда с молба да ми разясни каква ще е ситуацията при дъщеря ми с този мъж и дали ще останат дълго време заедно. Не исках да ги разделям или нещо от сорта, исках да знам колко ще продължи. Аз казах на Магда за моето мнение по случая, тя ме посъветва и ми каза какво точно трябва да направя и как се държа с Мими, за да не се стига до кавги. Съветите на Магда много ми помогнаха, жената е толкова деликатна, особено, когато трябва да каже проблемите и недостатъците ми. Всичко разбирам, само не разбирам защо не писа на дъщеря ми, защо не й каза и на нея това, което ми каза и на мен и защо ми каза да не показвам писмото. Но сигурно така е трябвало.

Факт е, че сега, благодарение на гадателката Магда ние с Мими се разбираме много по-добре. Поне аз станах много по-търпима и толерантна към нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.