19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Много ми е мъчно за моя брат


Моят брат загуби жена си и оттогава е безутешен

Казвам се Пенка Стаматова и съм от Шумен. На леля Магда писах заради моя брат. Неговата жена почина преди година той още не може да се съвземе от тази загуба. И на нас ни е мъчно, но малко по малко започнахме да свикваме, грижим се за децата, че те една леля си имат.

Много ми е мъчно за моя брат
Много ми е мъчно за моя брат

Но брат ми направо се предаде. Спря да ходи на работа, спря да се храни дори и не се къпеше. Някакъв ужас ви казвам. Те бяха голяма любов и той не вярваше, че ще може да продължи без нея.

Мъката му беше неописуема. Трябваше да има някакъв стимул, нещо за което да се хване, а дори децата не го интересуваха на моменти. Затова писах на Магда, да му каже с две думи защо си струва да продължи, защото ние колкото и да му обяснявахме, той нас не ни слушаше.

Леля Магда ми писа на мен, прати и за него едно писмо, всичко което каза беше истина и много мъдри думи сподели с нас тази жена. Много съм доволна, защото сега брат ми е по-добре отпреди. Поне не се затваря толкова в себе си, както беше преди. Тръгна на работа, записали сме и една екскурзия за септември. Дано тогава се възстанови напълно, защото ще ходим в Гърция с децата.

Трябва да ви кажа, че аз за Магда разбрах от една моя близка, която ми я похвали и която много полза имаше от нея. Поръча си пентакъл за късмет и сега разбрах, че са й готови документите за чужбина. Изобщо, Магда е много добър човек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.