16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Приятелят ми си хвана друга

Приятелят ми си хвана друга

Приятелят ми си хвана друга


Заварих ги „на калъп“ и малко след това се разделихме

Аз съм от София, тук съм родена, а той дойде да учи тук и сега ми е колега. Постоянно се срещахме, докато бяхме в Университета. Трябва да кажа, че той е по-малък от мен с три години. Живее в Студентски град сега, преди беше на квартира.

Приятелят ми си хвана друга
Приятелят ми си хвана друга

На Магда писах, за да разбера дали такава ми е кармата, защото това е поредното ми гадже, което ми изневерява. И с което се разделяме заради тези изневери. Имах чувството, че съм омагьосана или че ми е прекършен късмета.

Магда ми отговори много подробно. Посъветва ме точно какви ритуали трябва да направя. Направих ги. Сега все още съм сама, но не бързам да се обвързвам с никой, защото имам нужда да се отърся от всичко преживяно досега.

Магда е много умна и разбрана жена, много милостива и добра. Препоръчвам на всеки, който има някакви въпроси за изясняване да се допита до нея. Съветите, които ми даде са безценни и всичко, което беше минало – тя го видя. А бъдещето вече не е загадка за мен, поне не и в най-общ план. Аз така или иначе не исках да знам всичко.

Моето име е Ралица Гочева и съм на 25 години от София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.