23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Няма огън без дим!


Повод да пиша на Магда стана поредния семеен скандал, след който аз се изнесох от апартамента, в който живеехме със съпруга ми.

Семейство сме от 12 години. Имаме един син. Омъжих се за ученическата си любов, прекалено млада, за да съм наясно, че някои неща се променят. Промених се аз, промени се и той, но не мога да кажа, че през всичките тези години всичко е било само нещастия и неблагополучия, дори напротив. Като всяко нормално семейство сме имали своите хубави и лоши моменти, карали сме се и сме се събирали след това. Сами знаете, че няма огън без дим.

Но през последните две-три години положението е направо нетърпимо. Не минава седмица без да избухнем, освен това разбрах, че той системно ми е изневерявал. Когато се опитах да говорим за това, той ми каза, че това било просто секс, без чувства. Много ме нарани с това признание, но някак успях да го преглътна. Но преди няколко месеца разбрах, че той е ходил на две почивки – веднъж с нас и веднъж сам.

Понеже родителите му живеят в град, който е близо до морето, той ме е лъгал като ми е казвал, че ще прекара известно време при тях, а всъщност само е минавал, обаждал им се е за малко и е продължавал към Бургас или където и да е там. А аз в същото време се скъсвах от работа, за да може да си плащаме ипотеката. Не казвам, че той не работи и не помага, но това беше капката, от която чашата преля.

Гадателката Магда ми беше необходима не само, за да ми каже какво ще се случи, но и за да получа непредубеден съвет. Аз и друг път съм и писала и винаги много ми е познавала и съм оставала доволна от онова, което ми е казвала. Сега вече знам какво трябва да направя и съм сигурна, че път назад няма, защото хем огънят ще ме изгори, хем димът ще ме задуши.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.