10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да продължа напред


Никога не съм се отчайвала, но е имало моменти, в които не мога да реагирам

Нещастията ме правят слаба, бедите ме обезкуражават. А през последната една година само лоши работи ми се случват. Нямам никакъв късмет. Една друга врачка ми каза, че имам магия и затова е този кутсуз. Като я попитах дали може да направи нещо по въпроса, тя ми каза, че не може и че трябва да търся някой друг да я свърши тази работа. Така малко по малко аз се допитвах до разни хора, разпитвах, търсех и попаднах на сайта на Магда. Много ми е неприятно да споделям всичките лоши работи, които преживях, но ще го направя, за да видят хората, че има надежда.

Магда ми помогна да продължа напред
Магда ми помогна да продължа напред

Аз съм на 48 години, от 5 години съм разведена, детето го взе мъжът ми с измама. Сега го виждам само от време на време, но той вече е голям и си има свой живот. Тази есен ще е студент. Откакто се разведох не ми върви с мъжете, нямам постоянен приятел. А пък вече съм на възраст, на която ми се иска да си имам другар в живота. Нищо не е по-лошо от самотата. Казвам се Малинка Върбанова и съм от Враца. Сега живея в София заради работата.

На леля Магда писах преди време да ме отърве от магията. Тя много ми помогна със съвети и мъдри думи, даде ми надежда и защото аз много се зарадвах на казаното от нея, някак се успокоих, станах по-уверена. Сега има един мъж, с когото се виждам. И той е разведен като мен, само че е по-малък и иска дете. Не знам дали ще се получи, но съм много щастлива, защото се разбираме и си живеем заедно, без да ме е грижа за миналото и без да се притеснявам за бъдещето.

Благодаря на леля Магда за милите думи, подкрепата и вярата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.