19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Раздели ни поредния спонтанен аборт

Раздели ни поредния спонтанен аборт

Раздели ни поредния спонтанен аборт


Но за сметка на това срещнах правилния човек

Казвам се Ана и животът ми е поднасял какви ли не изненади, но не всички са били хубави. На 37 години съм, имала съм само приятел досега, не съм била омъжена. С последния ми приятел живяхме заедно 8 години. Той е по-голям от мен с 13 години, разведен. Има двама сина. Разделихме се след поредния спонтанен аборт, който се оказа фатален за нашата връзка. Това вече е минало, което няма да забравя, но съм убедена, че мога да преживея.

Раздели ни поредния спонтанен аборт
Раздели ни поредния спонтанен аборт

Малко след като той си тръгна, аз обиколих де що имаше врачки и гледачки с надеждата да открия някой, който да ми го върне. Не знам защо реших, че след него няма живот за мен. Така стигнах и до Магда. Няма да съм честна нито пред себе си, нито пред вас, ако кажа че още в началото повярвах на онова, което ми каза. Стори ми се прекалено хубаво, за да е истина. Депресията и скорошната загуба, която я предизвика ме караха да мисля, че аз нищо хубаво не заслужавам и на нищо хубаво не мога да се надявам. Не е така. И Магда не само ми го каза, но и ми го доказа.

В момента аз живея с един мъж, който е на моите години и няма деца, свободен е и много ме обича. Не правим никакви планове, но аз знам, че той е човекът, който искам да направя щастлива и който ще ме направи щастлива. Не може да си представите какво спокойствие изпитвам и на какво спокойствие се наслаждавам точно в този момент.

Имам най-важното – любов. Убедена съм, че останалото ще дойде много скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.