Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда ме научи: Наказах свекърва си с... прошка : Магда: ясновидство, хороскопи
30.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ме научи: Наказах свекърва си с… прошка


“Днес щях да я лежа за човек” – изповядва се 52 годишната Събка Стратиева. Под човек – разбирайте свекърва й. След 30 години ежедневни адове Събка разбира, че майката на на мъжа й е не просто крива, а и достатъчно зла, за да се занимава с магии.

“Докато й плащахме сметките за тока и водата, тя си е давала пенсията за разни черни ритуали! Първо се уплаших, проумях, че всички несполуки и нещастия, които преживях, са били не просто лоша съдба – а “поръчани” от това чудовище.

Хукнах и аз по врачки да развалям магиите и да спасявам, каквото може да бъде спасено. А истината е, че неведнъж ми е идвало просто да я убия. И докато повечето ме убеждаваха, че магиите са неутрализирани, че няма от какво да се страхувам, аз безсънствах, свалих много килограми без някаква здравословна причина, самата аз се превърнах в сприхав и лош човек.

Мислех, че лекарите крият от мен злокачествено заболяване. Тогава писах на Магда. “Прости на свекърва си” – отговори ми тя. “В началото няма да можеш от сърце, но всяка вечер наизуст си казвай, че й прощаваш. Докато й простиш наистина. Иначе тази отрицателна енергия ще те унищожи!”

“Честно казано – ядосах се и на Магда, тя прекрасно знаеше какво ми беше причинила свекървата, а ме съветваше да й простя. Но я послушах. Изричах думите за прошка през зъби, все едно смъртна присъда изричам. На седмата нощ се хванах, че ми звучат искрено.

Нищо видимо не се беше случило, но си възвърнах съня и апетита. Събрах сили дори отново да посрещна свекървата. За първи път от 30 години разговарях с нея нормално. Разказах й всичко.

Тя много плака, призна си за повечето злостория, каза ми, че още в самото начало не ме е искала за снаха, но най-съсипана беше от моята прошка. Сега ходи като сянка дома, иска да ми помага в домакинството, свои внуци не е гледала, но се втурва да се грижи за моите… Проумях. Наказала съм я с прошка.”

Събка Стратиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.