06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Досадната бивша ми отрови живота

Досадната бивша ми отрови живота

Досадната бивша ми отрови живота


Бях на ръба, нямаше да си простя, ако го бях изгубила

Аз и моят приятел сме заедно от 8 месеца. Всичките проблеми започнаха още втория месец, след като той дойде да живее при мен. Аз се казвам Яница и съм от Хасково, а той е Иван от Горна Оряховица. Двамата учим във Велико Търново, бившата му е софиянка.

Досадната бивша ми отрови живота
Досадната бивша ми отрови живота

Иван е имал много кратка връзка с нея, дори не са се разделили заради мен, а той я е оставил, защото тя била много обсебваща, по негови думи.

Имало е случаи, в които тя звъни по телефона, а вдигам, спретвам й един скандал, а оная продължава. То не бяха молби, то не бяха заплахи, то не беше истерия… през какво ли не минахме. Тя не се отказва и не се отказва.

Иван започна да ме моли да не обръщам внимание, взе да ми обяснява, че тя била болна от раздялата и да бъда снизходителна, но аз не можех. Някаква ярост ме обземаше всеки път, щом видех името й изписано. Просто не знаех какво да правя.

Една моя близка ми каза за сайта на Магда. Аз й писах, защото чувствах как моя като едното нищо беше готов да й прости и да се върне при нея, само и само тя да не страда. Гадателката Магда е много мъдър човек. Разменихме си две писма, тя ми направи и личен пентакъл, с който да се променят нещата и да държи онова чудо далеч от нас. Аз станах по-спокойна след като го получих и започнах да го нося с мен. Всеки път като звънеше, аз взимах пентакъла в ръка и се сещах за всичките неща, които Магда ми беше казала. Така успях да повлияя и на него, да не е толкова стресиран.

Сега всичко при нас е добре, живеем си, учим си и правим планове за бъдещето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.