Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Щастливият ми живот тепърва започва : Магда: ясновидство, хороскопи
02.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Щастливият ми живот тепърва започва


Valentina
Животът ми се промени, благодарение на пророчицата Магда

Валентина Кръстева, 38г, София:” Преди да стигна до Магда, съм обиколила много гадателки, защото усещах с цялото си същество как отрицателната енергия изкривява живота ми и нищо не е като хората. Не успях нито семейство да създам, нито да успея професионално. Каквото и да захванех – се проваляше. Със сестра ми започнахме семеен бизнес, но ни останаха само ядове и дългове. Майка ни се поболя. Най-голямата ми болка беше обаче, че съм сама, а годинките си вървят.
Разваляха ми магии, правиха ми ритуали, четох мантри и какво ли не, но в живота ми имаше само проблеми. За глухонямата пророчица Магда разбрах случайно – от приятелка, показами пентакъл, зареден от нея и твърдеше, че откакто го носи, всичко й е потръгнало.
Така писах и аз на пророчицата като на последна надежда – вече бях твърде отчаяна, за да вярвам истински, че ще ми помогне обаче. Когато получих отговора й – разбрах, че е погледнала и в най-закътаното кътче на душата ми. Обърна ми внимание на неща, които не бях забелязвала покрай постоянните неприятности, а всъщност са били важни. Магда ме убеди, че промяната и желанието за късмет и щастие са в мен, но са затрупани под тонове отрицателна енергия. Направих препоръчаните ритуали според указанията и само след седмица със сестра ми получихме дългоочаквана поръчка, която ни предплатиха и се измъкнахме от огромно финансово затруднение. Покрай бизнеса срещнах и настоящият си приятел, връзката е отскоро, но е стабилна и с надежда за бъдеще. От страх да не изгубя всичко това, поръчах и пентакъл за енергийна защита. Винаги е с мен и вярвам, че вече отрицателната енергия не може да ме достигне. Напоследък и здравето на майка ни се стабилизира, тя също има пентакъл от Магда. Имам чувството, че истинският ми щастлив живот тепърва започва.Благодарение на Магда!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.