Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
История с магии. До края не се знае кой кого : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

История с магии. До края не се знае кой кого


Сигурно много жени са попадали в моето положение и знаят колко страшно е да отидеш в чужда къща, в която не те искат. Така се случи и с мен – омъжих се късно, на 28 години и се преместих да живея при съпруга си.
За него това беше втори брак, първият не бе потръгнал и се беше развел. Живееше с майка си и по-голямата си сестра, която беше стара мома. Още от началото усетих , че съм нежелана от страна на майка му и сестра му. Постоянно ми се даваше да разбера, че не ме искат у дома си.
Каквото и да направех, все се оказваше грешно. Но най-страшното беше, когато започнах да линея, изгубих всякакво желание за живот. Вече бях сигурна, че двете ми правят магия, за да ме убият. Ходих по различни врачки, разваляха ми поредната магия, но скоро ми правеха отново и пак рухвах цялата.
Постоянно намирах кълбета с косми, парцали, сапун, къде ли не – пред прага, под леглото, в градината…
Положението беше станало непоносимо и в един момент единственото, което исках, бе да се свършва вече. Чух за отговорите, които Магда дава по пощата и реших да се обърна към нея. Тя ми отговори само след седмица, като ми върна снимките, които й бях пратила по пощата. Беше ми написала, че майката на Павел нямала вина – нещо повече, тя самата била обект на магия и си мислела, че аз й я правя.
Накрая се оказа, че в дъното на всичко е сестрата. След това Магда изчисти дистанционно магията и ми прати амулет, с който да се предпазвам. Амулета на Магда се оказа идеалното нещо за тази цел!
Сега със свекървата се разбираме идеално, а сестрата е парализирана на легло. Гледаме я, какво да я правим…

Джамиле Николова, Добрич

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.