Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
"Дървото на живота" ме излекува от депресията : Магда: ясновидство, хороскопи
30.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

„Дървото на живота“ ме излекува от депресията


Мария Стоянчева, 36г, Плевен. Съвсем случайно попаднах в интернет на сайта на Магда, където прочетох, че предлагат  Дървото на живота. Чела съм доста за него. За дървото се споменава и в библията, затова реших да си го поръчам. От две години бях изпаднала в пълна депресия. Не ми се излизаше никъде, не се срещах с хора. От работа в къщи, от къщи на работа. И колкото повече време минаваше, толкова повече се затварях в себе си.

Поръчах го по емейла и след има няма 4-5 дни пратката пристигна. Сложих го в портфейла си и зачаках чудото.

Усетих промяната още на следващата сутрин. Имах чувството, че сякаш излизам от банята. Усещах се лека и ведра. На работата веднага забелязаха промяната. Питаха ме на какво се дължи, а аз не скрих от тях и им разказах.

След няколко дни се запознах с един интересен мъж, нещо, което не ми се беше случвало от години. Сега сме добри приятели, срещаме се и вероятно скоро ще се съберем да живеем заедно. Радвам се, че си поръчах „Дървото на живота“, което ме направи нов човек.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.