07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда спаси живота на сина ми


Мария Ставрева, От шест години живея в Саламина (ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ), Гърция, зарязала съм дом и семейство само и само да помагам на децата. Обаче имах една голяма болка – синът ми така и не искаше да се ожени. Колкото пъти го питах защо, ми отговаряше: „Малък съм още”, а е на 37 години. Какво ли не правих – ходех по врачки, магии за любов му правех, по цели нощи съм му говорила – нямаше резултат. След това той дойде при мен в Гърция и стана още по-лошо – събра се с група пройдохи, ходеха да работят по строежите, а изкараните пари изпиваха на Омония, по емигрантските долнопробни кръчми на Metaxurgio.

Тогава научих за пророчицата Магда и реших да и пиша с молба да ми помогне. Тя ми изпрати един много хубав ритуал за привличане на любов, който аз да правя от негово име, защото той и не искаше да чуе за нещо такова. Освен това му взех и един личен амулет и нещата започнаха да се оправят.

Много скоро  той се събра с едно момиче и заживяха заедно в Κηφισιάς. Вярно, рускиня е, но въпреки това изглежда много свястно момиче. Надявам се скоро да чуя и други новини.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.