Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда оздрави и телом и духом детето ми : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда оздрави и телом и духом детето ми


Светозара Пенева, 49г, Варна: „ Дъщеря ми преживя много труден период. Тя е емоционално дете, вече на 24, но за мен ще си остане винаги дете. Не зная какво се случи между нея и приятелят й, но се разделиха. Дотук нищо страшно, но само според нас. Тя изпадна в много тежка депресия – буквално абдикира от живота. Заряза следването, приятелите си, спря да общува и с нас. Като интелигентни хора първо тръгнахме по психиатри. Резултат – нулев. В отчаянието си започнах да търся помощ от врачки. Ходихме при една –две по информация от нащи познати, уж разваляха магии, уж изграждаха енергийни защити – състоянието на детето ми не се подобряваше. Сестра ми взе нейна снимка и писа на Магда. Тя й препоръча ритуал, който можех да изпълня и аз вместо дъщеря си, ако тя не е съгласна. Ритуалът почиваше само и единствено на положителната енергия в човека – затова й се доверих и го изпълних. Направих го в помещението, в което детето ми прекарваше по – голяма част от деня – всъщност – тя през последната година почти никъде и не излизаше. Получихме и ценни съвети какда се държим ние с баща й, така че да не се чувства в наша тежест, като болен човек. След този ритуал детето ми се промени – възвърна си апетита и любопитството към живота. Изчаках я малко да укрепне и тогава й споделих, че според Магда се е разделила за добро с момчето, с което беше – не е бил за нея. Тя реагира много остро, но само месец след това се запозна с настоящия си приятел. Точно както пророкува Магда. Сега се радвам на здрава и щастлива дъщеря, изпълнена с желание и амбиция за живот. Магда оздрави и телом, и духом детето ми.”

2 thoughts on “Магда оздрави и телом и духом детето ми

  1. ПРЕДИ 2 ГОДИНИ И АЗ ПИСАХ НА МАГДА И Й ИЗПРАТИХ СНИМКА НА СИНА СИ – НО И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ ПОЛУЧИХ ОТГОВОР! ИЛИ НЕ Е ДОСТИГНАЛО ПИСМОТО ДО НЕЯ ИЛИ ТЯ Е ВИДЯЛА НЕЩО КОЕТО Е ЛОШО – СИНЪТ МИ ВСЕ ОЩЕ Е В ДЪЛБОКА ДЕПРЕСИЯ И СЕ ПИТАМ ДА ОПИТАМ ЛИ ОТНОВО – ПРИ МАГДА?
    С ПРИЯТЕЛСКИ ПОЗДРАВ – ОТЧАЯНА МАЙКА

  2. Г-жо най-вероятно писмото ви се е изгубило. Не е трябвало да чакате две години, за да напишете този коментар. Сега можете да изпратите писмото си по емейла. Доста по-бързо е и няма опасност да се изгуби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.