Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
С Пентакъла Ел Шадай животът ми се преобърна : Магда: ясновидство, хороскопи
22.05.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

С Пентакъла Ел Шадай животът ми се преобърна


Валерия Стефанова, 18г, Стара Загора. Аз съм на 18 г и никога не ми е вървяло в живота. В училище се справях криво-ляво. Всичко, което постигах ми костваше ужасно много усилия и труд. По някога съм се чудела дали си струва усиилията.
Не вярвам в магии и пророчества, но напослъдек като се ровя в интернет все по-често попадам на сайта за пророчицата Магда. Един ден влязох от любопитство да видя за какво става дума.
Изчетох признанията на много хора, видях и коментариите, между които имаше доволни и недоволни, но не се реших да споделя проблемите си с Магда. Все още нещо от вътре не ми даваше мира. Тогава видях тези пентакли. Прочетох всичко за пентаклите в интернет, тъй като до момента не бях чувала за такива неща.
Стори ми се изключително интересно и реших да си направя един експеримент. Казах си в крайна сметка
49 лв няма да ми оправят живота и поръчах Ел Шадай.
Мина седмица, мина втора, а резултат нямаше. Вече си мислех, че съм попаднала на поредния шарлатански сайт, когато изведнъж животът ми се преобърна. Всичко, което започвах ставаше като с вълшебна пръчица. Намерих си приятел, с който вече кроим планове да заживеем заедно. Приеха ме студентка. И спечелих от лотарията, нещо, което никога не ми се е случвало.
Не знам дали има връзка с пентакъла, но написах писмо на емейла на Магда да и благорадя и позволих да публикуват историята ми.
Сега съм щастлива.

2 thoughts on “С Пентакъла Ел Шадай животът ми се преобърна

  1. Всеки има право на мнение. Повечето хора, които пишат на Магда са доволни. Съжалявам, ако истината не ви е харесала.
    Секретар : Младен Иванов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.