Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Забогатях, благодарение на Магда : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Забогатях, благодарение на Магда


За да съм полезен, изпращам отзивите си. Невероятно, но парите, които иначе постоянно банките ми отказваха за проекта, се появиха като изневиделица.

Един приятел сам предложи да ми ги даде, за да стартирам бизнеса, за който му споделих, и при това не ми поиска лихва. Накратко, магията за пари при мен даде резултат!
Бях отчаян. Нуждаех се спешно от „инжекция” от 50 000 лева, а нямаше откъде да ги взема. Ако не успеех да намеря тези пари до седмица, бизнесът ми заминаваше.

А вече бях теглил кредити и фалирах ли, не само че нямаше да имам пари, но щях и да дължа на много хора. Усещах, че съм в безизходица. Тогава в един вестник прочетох за Магда. Какво пък, казах си, все е нещо.

Писах й за проблемите си и в отговор тя ми изпрати една магия за привличане на пари с уточнението, че е строго индивидуална и да не я давам на никого, защото не само че няма да му помогне, но може и да навреди.

Но на мен определено помогна. Сега бизнесът ми процъфтява и дори вече мисля за инвестиции в Македония.

Милети Шопов, София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.