Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Няма нищо банално в неистовата омраза : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Няма нищо банално в неистовата омраза


Когато става въпрос за другите, всички ние смятаме, че нещо обичайно и почти безобидно е да си мразен и преследван от зложелатели. Когато обаче нещата опрат до тебе, пропищяваш кански. Защото мразещият е способен на всичко.

Така стана и с мен. Изпитах омразата на гърба си от своята съдружничка. Тя не само ме отстрани от общия ни бизнес, ами смени бравата на общия ни офис, та ме унизи докрай. Спечели и делото с измами и пари. Но явно това не й е било достатъчно, щом всячески ме злепоставяше и преследваше. По спешност бях оперирана от жлъчка, претърпях катастрофа и разстроих брака си.

От тази патова ситуация ме изтръгна екстрасенската Магда, от която разбрах, че злокобната личност – моя доскорошна довереница и партньорка в бизнеса, е стигнала до гнусна крайност – да плаща, за да ме види мъртва чрез магия.

Щастливата случайност ме срещна с Магда, чиято решителна намеса ми върна нормалния живот. С подкрепата, съветите и специалните противодействия се отърсих от болестите, стреса от преследването и от лошия късмет, който ме съпровождаше навред. Тя ми осигури специална защита от нови домогвалия.

Кристина Илиева, 32г., Своге

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.