Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Пентакълът на Магда сбъдна моята мечта : Магда: ясновидство, хороскопи
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Пентакълът на Магда сбъдна моята мечта


Никога не съм вярвала на врачки и магии. Повече от месец обаче харесвам едно момче. Петър е с 2 години по-голям от мен. Опитах какво ли не за да бъда с него, но той сякаш не ме забелязваше. Попаднах случайно на този сайт и прочетох за тези пентакли. Реших да опитам. Къде ли не съм ги похарчила тези 50 лв. Поръчах си Пентакъл за изпълняване на желанията. До няколко дни ми го изпратиха. Някаква хартийка, ламинирана, с някакви значи по нея. Честно да си кажа никак не ми вдъхна доверие. Все пак го сложих в портфейла си, както пише в указанията. На третия ден вече бях убедена, че тези са поредните шарлатани, които прибират парите на хората.

Вечерта бях с приятелки на кафе, когато Петър се появи. Седна направо при мен. Още щом го погледнах и разбрах, че нещо се е променило. От тогава мина седмица. Всеки ден сме заедно. Когато го попитах защо чак сега се случи това, отговорът му ме втрещи – „сякаш прогледнах онази вечер”

Не зная дали има нещо общо с пентакълът на Магда или е просто късмет. Истината е обаче, че повече никога няма да го извадя от портфейла си.

Благодаря ти Магда.

Валя Стаменова, 17г – София

1 thought on “Пентакълът на Магда сбъдна моята мечта

  1. Ако е било просто късмет, то да знаеш, че ще е било АДСКИ ГОЛЯМ късмет !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.