Магда ме измъкна от ада

След серия от неприятни събития, които се случиха в моя живот и този на най-близките ми хора реших да се обърна към някой, който е достатъчно компетентен да ми даде отговор защо се случват всички тези неща. За две години през ада.

Внезапно съпругът ми се разболя и след дълго и тежко боледуване почина. Семейството на големия ми син след множество скандали се разпадна, въпреки големите усилия, които снаха ми положи да го запази. Синът ми бе станал неузнаваем, имах чувството, че зъл демон се е вселил в него. На малкия ми син пък така и не му потръгна – сменяше една след работите и приятелките си. Все нещо не беше както трябва. От нерви и тревоги ту по големия, ту по малкия син направи си съсипах здравето. Имах чувството, че този кошмар никога няма да свърши. Беше ужасно.
Непрекъснато се чудех къде и какво сбърках, чии грешки плащат децата ми, защо Господ наказа мен и хората, които най-много обичам толкова жестоко. Тръгнат да търся отговорите по най-различни врачки. Нагледах се на измамници всякакви и що пари издадох по тях. Една съседка ми даде координатите на Магда и ми препоръча да се свържа с нея.

Оказа се, че наша далечна роднина е проклела цялото ни семейство заради стар имотен спор, който отдавна съм забравила. Като навързах събития, пъзелът се подреди. Извърших всички ритуали така, както Магда ме посъветва. И съвсем скоро нещата започнаха да се подреждат. Големият ми син се промени и след няколко месеца отново се събраха със снахата. Малкият най-сетне попадна на свястна работа и се задържа, а след няколко месеца се запозна с чудесно момиче и се готвим сватба. Искам още веднъж и чрез това писмо да благодаря на Магда за всичко.

Стефка Нанкова, 54 г, гр. София

Няма коментари

Добавете коментар