13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда е невероятна!


Предполагам, че всеки човек иска да надникне в бъдещето си, да знае какво му е подготвила съдбата и ако е възможно да не допуска зли и недоброжелателни хора в близкото си обкръжение. Предстоеше ми да се дипломирам и да поема своя път в живота. Беше ми изключително любопитно какво ме чака в личен и професионален план.

Водена от такива подбуди писах писмо на духовната наследница на прочутата баба Ванга – Магда. Писмото й ме изуми – имах чувството, че тази жена ме е познавала цял живот и знае дори и мислите ми. Даде ми много ценни съвети и насоки как да процедирам в заплетените ситуации, в които ще се окажа. До този момент всичко, което ми написа се случи. Магда дори позна как и кога ще се запозная със съпруга си и още много други дребни неща. Много е важно в трудни моменти, когато човек има нужда от помощ и съвет, да може да разчита на правилния човек. За мен такъв е Магда!

Мая Иванова, 29 г, гр. Първомай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.