Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
С Магда всяко зло е поправимо : Магда: ясновидство, хороскопи
02.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

С Магда всяко зло е поправимо


От доста време имам лични и семейни проблеми. Не им обръщах особено внимание поради заетост, умора и подценяване на последствията. Дойде моментът обаче, когато трябваше неотложно да се заема с решаването им. В противен случай не виждах изход от постоянните спънки и поразии, които съпътстваха не само моето ежедневие, но и това на хората, на което държа. Ще спомена само, че едва не се озовах под колелата на автомобил, когато, пресичайки, се препънах и със скорост се проснах на уличното платно. Посиних се здраво, но все пак избегнах фаталния сблъсък с колата, благодарение на бдителността и бързата реакция на шофьора.

След това по една случайност не потроших майка си, като, бързайки, отворих вратата на стаята, в която тя нещо си правеше, но така, че тя се откачи от пантите и аз, както бях засилена, се строполих заедно с вратата върху майка си. Раздадох питка, ходих на църква, но сакатлъците не спряха. В добавка мъжът ми беше ограбен, а дъщеря ми започна да боледува от все нови и нови болести. Една безкрайна върволица от нещастия, които сякаш се възпроизвеждаха. Накрая се зададе и опасност от отстраняването ми от работа.

Прибягнах до съветите на пророчицата Магда, която не само ме консултира по основния проблем на семейството ми, но много точно определи причините, които го създават. Препоръча ми специален магичен обред за неутрализиране на източника на злото, изпрати ми в писмо начините за енергизиране на вода, с която да готвя и да пием. Посъветва ме тези неща да ги правя веднъж месечно поне още половин година. Така нещата поя нас се нормализираха, но за всеки случай си закупихме по един GSM-протектор , който ми бе препоръчан от Магда и чието предпазващо влияние със задоволство откривам всеки ден.

Виолета Младенова, 41 г. Харманли

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.