07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Сега съм най-щастливата жена на света


Преди 10 години се омъжих за най-прекрасния мъж на света. И до днес го обичам както в първия миг. Живеехме си в любов и разбирателство, но се оказа че имам проблем и не мога да забременея. Приложих какви ли не методи за лечение, обиколих всички специалисти, направих всичко за да осъществя мечтата си, но уви! Всичко това ме изнерви страшно много. Станах напрегна, тъжна и сприхава. Всичко ме дразнеше. Имах чувството, че съпругът ми не полага достатъчно усилия и не е приел така присърце моето желание да стана майка. И изливах целия си гняв срещу него.

На няколко пъти съпругът ми призна, че няма нищо против да си осиновим дете, но държи да бъда милата и лъчезарна жена, в която се е влюбил преди години. Твърде късно осъзнах колко неприятен човек за съжителство съм била. Един ден съпругът ми не издържа и си тръгна. Имах чувството, че светът ми се срина. Плаках, молих му се, но не успях да го задържа. Първата седмица след като ме напусна мина като в транс. Не бях на себе си от мъка. Надявах се да размисли и да ми прости и да се върне у дома, но уви!

Тогава реших, че на всяка цена трябва да си го върна. Случайността ме срещна с Магда, а тя от своя страна ми помогна да подредя живота си и отново да съм щастлива. Няма да разказвам подробно за ритуалите, които изпълнявах известно време, но съвсем скоро след това съпругът ми се върна вкъщи. След два месеца заченах и няколко месеца по-късно родих прекрасно момиченце, което осмисли животът ни. Магда ми помогна отново да се почувствам най-щастливата майка и жена, за което от сърце й благодаря!

Дарина Илиева, 35 г, гр. Монтана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.