25.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда изби комплекса ми на стара мома


Стефана Арнаудова, 36г, София: „ Бях започнала да се примирявам, че просто нямам късмет в любовта и приемах едва ли не за нормално всеки мой опит за връзка да завършва с огромно разочарование. Но не мога да скрия, че това много ме подтискаше – повечето ми връстници бяха отдавна женени и колкото й да обичах децата им – като ги гледам предизвикваха у мен повече сълзи, отколкото радост.Развивах сериозен старомомински комплекс. Съвсем се затворих в себе си – превърнах се в робот – от работа вкъщи. Но майка ми не се примири. Писала на Магда, като й изпратила моите данни и снимка. Магда й казала, че неуспехите при мен се повтарят, защото не съм си научила урока от разочарованията. Препоръчала и ритуал, който да изравни енергийния ми баланс. Направих го, но с недоверие. Седмица след това обаче се замислих за думите й – че не е важен толкова ритуалът, колкото собствената положителна мисъл, която влагаш в него. Разбрах, че наистина продължавам да си плащам за част от собствените си грешки. И докато се опитвах да променя себе си,срещнах човека,който не ме разочарова. Срещнах го точно в периода, който Магда беше отбелязала – разбрах, че той е моята сродна душа. Няма по-щастлива от майка ми – очаква първото си внуче!”

2 thoughts on “Магда изби комплекса ми на стара мома

  1. ЗДРАВЕЙТЕ,ХОРА!
    ПОПАДНАХ СЛУЧАЙНО НА СТРАНИЦАТА ЗА МАГДА.ДОРИ НЕ ЗНАЕХ,ЧЕ СЪЩЕСТВУВА.В ТАЗИ ПОБЪРКАНА ДЪРЖАВА ПОБЪРКАНИТЕ ХОРА ИМАТ ОСТРА НУЖДА ОТ НЯКОЙ,КОЙТО ДА ИМ ВТЪЛПИ КАК ДА СИ ПОМОГНАТ.ДОКАТО ИМА ТАКИВА НАИВНИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ ЛЮДЕ,ЩЕ БЛАГОДЕНТСТВАТ И ТАКИВА „ВСЕМОГЪЩИ“ СПЕЦИАЛИСТКИ.“ОЧАРОВАНА“СЪМ ОТ НЕЙНИТЕ „ВЪЗМОЖНОСТИ“-ЖЕНАТА РАЗБИРА ОТ РАК,И ОТ МЕРАК,И ОТ САМОТА, И ОТ ИЗНЕВЕРИ….НИЩО НЕ МОЖЕ ДА Й СЕ ОПРЕ.А КАК ИНАЧЕ-48 ЛВ. СА СИ 48 ЛВ.,УМНОЖЕНИ ПО БРОЯ НА ЛУДИТЕ-ТОВА НАПРАВО ВЕЧЕ НЕ СИ Е КРИЗА.БРАВО !ХВАЛА И НА МАГДА И НА НЕЙНИТЕ ФЕНОВЕ!МИЛИ ХОРА,ВЗЕМЕТЕ И СИ ОПРАВЕТЕ ГЛАВИТЕ,ОТНОШЕНИЯТА,СВЕТОГЛЕДА,МИРОГЛЕДА,ХАРАКТЕРА,ДОБРОНАМЕРЕНОСТТА,ОПРАВЕТЕ СИ ЖИВОТА САМИ!МОЖЕТЕ!ОПИТАЙТЕ!СТИГА СТЕ ЗАХРАНВАЛИ ТЕЗИ ГЛАДНИЦИ,ТЕЗИ БЕДНИ ДУШИЦИ,ДЕТО ВИ ХРУСКАТ И ДОВОЛНО ПОТРИВАТ РЪЦЕ ОТ ТОЗИ БИТАКАДЖИЙСКИ ОБОРОТ,КОЙТО СЪЗНАТЕЛНО ИМ ОСИГУРАВАТЕ.ДАНО НЯКОЙ МЕ ЧУЕ И СЕ ЗАМИСЛИ!

  2. Здравейте г-жо Петрова. Надявам се, че поне вие сте си оправили живота…Интересно,ако това е така, защо сте влезли тук?
    Факт е, че хората, които са писали на Магда са доволни и шастливи.

    Секретар на пророчицата Младен Иванов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.