28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Подражателите ми вампири получиха възмездие с намесата на голямата гадателка Магда


Животът ми беше кошмарен микс от професионални и социални интриги. Защо бях въвлечен в тях, недоумявах. Дразнех се от това, че определени хора – „колеги“ ме следваха по петите във всичко, което правех. Точната дума е подражание. Завистта, комплексарщината, предполагам, са мотивът за действие на такива нискочели същества. Това, че са много, не ги прави по-поносими. Лично аз отказах да се примирявам с техните домогвалия. Да ми отнемат кадема, да ми затварят чакрите, да ме елиминират, за да са спокойкн в жалкото си осъществяване – това повече реших да не позволявам. Защото да ти крадат идеите, да ти копират думите, да следят да не излезеш едно рамо напред, не е нищо друго, освен опит за подмолно жалко себеутвърждаване.

За да не вампирясам окончателно, предприех адекватни мерки. Знам, че с такива нечовеци се занимават и справят само специалисти екстрасенси. Обърнах се към най-добрата, утвърдила се като маг, въздаващ заслуженото изчадията дяволови. Магда потвърди подозренията ми, че негативното въздействие от неприкритото незачитане, подражание и злепоставяне, е унищожително, да не кажа фатално за кариерата, здравето, дори живота.

Заедно предприехме редица противодействия, които не само неутрализираха злонамереното въздействие, но и овъзмездиха подобаващо зложелателите ми. Един по един всички заплатиха за преднамереното ми унищожение. Кариерата им претърпя крах, личният им живот зацикли, страдането от това ги сломи. Всичко, което ми причиняваха, се върна като бумеранг върху тях.

Светлозар Тодоров,30г., Велико Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.