17.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бабата на моето дете сънува пророчицата


Свекърва ми сякаш бе избрана от висши сили да ни насочи към търсене на правилно решение на здравословния проблем на детето ни. То е още много малко, но вече преболедува доста. Премина през алергии, гърчове, пневмонии. От година насам то започна да страда от необясними припадъци, съпроводени от дълги периоди на неспокоен сън, нервно ежедневие и загуба на апетит и охота за игра. Понеже е малко, не можеше да обясни нищо. Започна и да се изпуска по малка нужда. Веднъж се върна от игра, без да може да преглъща, заеквайки.

Лекарите правеха, каквото можеха. Но състоянието на малкия си оставаше същото. Особено притеснително беше подозрението, че може би се касае за някакво неоткриваемо органично състояние. Терзаехме се от мисълта, че не намираме адекватното лечение и подходящия лекар. Видяхме се в чудо.

Както казах, баба му сънува сън, в който й се явява някаква пророчица. Тя я карала да я открие, за да помогне на внучето й. Коя е тази жена не беше ясно, но този факт ни наведе на мисълта да потърсим помощ от гледачка. Случайно или не, изборът ни падна върху единствената духовна наследница на Ванга – глухонямата пророчица Магда. Свързвахме се няколкократно с нея.

Получихме редица ценни препоръки за ритуални действия за премахване на мощно негативно влияние върху детето ни, което трудно бихме предположили, че е осъществявано. Сдобихме се с безценно талисманче, заредено с положителна енергия от самата лечителка. Посочи ни конкретна църква и манастир, където да се помолим за здраве и да принесем дарове, както и да вземем светена вода. Накрая ни посъветва и с какъв лекар да се свържем, за да отстраним конкретен здравословен проблем – фимоза, която също е била причина за безпокойството и изпускането. Благодарни сме на случая за щастливата развръзка и възвърнатото здраве на детето ни.

Ружа Иванова, 27 г., Сандански

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.