Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда ми помогна да си върна парите от приятелка длъжница : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да си върна парите от приятелка длъжница


Моя много добра приятелка и съседка най-неочаквано ме завлече с 5000 лв. Имах й много голямо доверие, защото сме си помагали при много извънредни обстоятелства и сме си доказали верността и взаимопомощта.

Тя има трима синове -на 23, 20 и 8 години. Тримата са с различни потребности и желания – единият пожела да живее в София, при кръстника си, който го покровителстваше и имаше проспериращ бизнес като адвокат. Другият следваше във Варна, запозна се с момиче от Несебър и заобича морето. Малкият предпочиташе да живее при баща си в едно Пловдивско село и там тръгна на училище. Тя разпродаде имотите си в Пловдив и Пловдивско с изключение на вилата си и започна да купува в София, да се занимава с търговия и пр., за да устрои децата си.

Веднъж ми гостува в Пловдив и ми сподели, че е уредила изгоден кредит за закупуване на ресторант, но й трябвали още 5000 лв., не можела до тегли от спестяванията си, тъй като до Нова година щяла да изгуби лихва от 3000 евро и т н. Помоли ме да й заема.

Услужих й. Като не ми ги върна след Нова година, се притесних, но чаках.
Веднъж я потърсих на вилата, но не бяха се мяркали отдавна. Загубих й следите.

Преди месец я срещнах случайно. Беше неузнаваема. Държеше се с мен като с непозната, отричаше да ми дължи нещо. Беше като обсебена от зла сила. Беше ме яд и жал. Разбрах, че са се прибрали във вилата. Тогава не знаех, че ще мога да я „лекувам“.

В случаен разговор с друга моя приятелка се натъкнах на история с обсебване, завършила благополучно за неин роднина. Свърза ме с пророчицата Магда, която ми вдъхна увереност, че мога да си помогна, без да се занимавам с полицията.

Препоръчаните ми обреди и въздействия приложих в продължение на месец при специалните ми гостувания при приятелката ми. Така си върнах и парите, и приятелката. Оказа се, че не липсата на пари я е накарала да ме измами, а обзелата я необяснима неадекватност.

Стела Арсова, 46 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.