17.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Пожелах да надникна в бъдещето си


Аз съм младо момиче и на пръв поглед нямам кой знае какви проблеми. Но постоянно слушам страховити прогнози за бъдещето на страната, света, семейството, отношенията между хората. Заживях с чувството, че около мен всичко се разпада, че мога да стана част или още по-лошо – жертва на черните прогнози. Може би се оказах толкова уязвима, тъй като и моят личен живот не е като че ли съвсем в ред. Но досега съм се успокоявала с младостта си и съм възлагала надежди на бъдещето. Да, но какво ли де е то?

И аз като много мои познати не останах неизкушена от желанието да надникна напред във времето, като се допитам до станалата едва ли не „модна“ гадателка Магда. Знаех сама, че е удивителна пророчица, известна като духовната наследница на Ванга.

Това, което получих като информация и съвети, надмина очакванията ми. Едно, че останах с убеждението, че е чела в мен като в разтворена книга и второ, че ми даде твърде, оказа се, навременни препоръки. За кистозните яйчници вече знаех, но за проблемите с черния дроб дори и не подозирах. По нейно настояване се консултирах спешно с лекарите и се подложих на навременно лечение, особено на черния си дроб. Всъщност явно не е останала безнаказана злоупотребата с алкохол и цигари. Даже бях започнала вече лечението си, когато като гръм от ясно небе започна да ми капе усилено косата, но вече знаех, че е от затлачения ми черен дроб. А с нехайството си към яйчниците, щях да си докарам някое безплодие. Но най-много съм благодарна за това, че си спестих голяма трагедия. Предупредена бях от Магда, че скоро ще се запозная с момче, от което трябва да се пазя. Благодарение на това, се измъкнах от един купон с доста съмнителни особи и се отървах от изнасилване, което, за съжаление, сполетя мои две познати. За другите прогнози за бъдещето ми ще чакам времето да покаже правилността им. Някои предсказания са доста обнадеждаващи и силно се надявам да се сбъднат така, както другите, за които споменех.

Мая Василева, 25 г., С.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.